This one really was installed like a designer always hopes it will happen, and too often doesn't....thanks to imaginative (and trusting !) owners willing to invest in the ideas. We discarded the plain approach walk to the door from the street, used the natural fall from the street around the sides of the house, and enclosed and terraced the whole front. The garden includes a small gazebo feature at a turning point in the gradual descent from front to rear grade, and a goldfish pool near the new front gate. I show more pictures of it than the others (first 2 pictures are "before"). One of the delights of this one is all the different views that come from moving around in a relatively small area.

  

  

  

  

  

  

Return to home page

 

Note - All locations in Greensboro and Winston-Salem, NC (Various seasons)